Nader kennismaken met Yvonne

Mijn naam is Yvonne Palte, geboren en getogen in Rotterdam. Na een zeventien jaar durend huwelijk, waaruit twee prachtige mensen zijn geboren, nu al ruim een kwart eeuw gelukkig met mijn huidige partner. We wonen heerlijk met onze drie poezen Poes, Muis en Molly in Rhenen, waar ook de praktijk gevestigd is.

Als herintredende huisvrouw ben ik op dertigjarige leeftijd voor het eerst parttime gaan werken bij de PTT (later KPN). Binnen zes maanden heb ik een leidinggevende functie gekregen en via verschillende leidinggevende functies heb ik razendsnel carrière gemaakt. Op enig moment wilde ik meer betekenen en meer verschil maken in de wereld en ben ik overgestapt naar de rijksoverheid en nadien naar de lokale overheid om uiteindelijk mijn werkelijke droom waar te maken. Het helpen van mensen en een praktijk voeren voor multidisciplinaire lichaamsgerichte psychosociale therapieën. Wat zoveel betekent als het kunnen leveren van maatwerk voor iedereen die geholpen wil worden met het loslaten van beperkende overtuigingen of ervaringen uit het verleden die geenszins bijdragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn en geluk.

Ik heb mij steeds meer ontwikkeld binnen de energetische aanvullende (geestelijke) gezondheidszorg. Ik heb Reiki gevonden en de afstemmingen tot en met master gedaan en heb mij verdiept in tarot kaartleggen.

Tijdens het volgen van de postacademische collegereeks “psychologie voor managers”, is Thètahealing op mijn pad gekomen. Dit was voor mijn gevoel zó bij mij passend, in combinatie met hetgeen ik gehoord heb van de professoren en hoogleraren, dat ik daarna verschillende cursussen bij Cari Elias gevolgd heb en er nu mijn leven mee vul. Tijdens deze cursussen heb ik gezien en ervaren wat Thèta in korte tijd kan doen en kan betekenen en welke veranderingen er plaatsvinden.

Ondanks dat deze methode ontzettend goed werkt, heb ik een mooie aanvullende opleiding gevolgd bij het E.E.N Instituut. Deze HBO register opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut heeft multidisciplinaire methodieken en een breed scala van behandelmogelijkheden.  Deze kennis wil ik met veel mensen delen en hen helpen hun volledige leven in welzijn en met geluksgevoel te leven.

Daarnaast geloof ik ook dat juist het hebben van een zakelijke, realistische kijk op het bestaan in combinatie met de energetische wereld een heilzame werking geeft.

Mijn achtergrond:

HBO Bedrijfskunde

Diverse opleidingen trainingen op het gebied van o.a. leidinggeven, communicatie en verandermanagement (o.a. de KIM bij van Harte en Lingsma)

Postacademische leergang/collegereeks “Sociale zekerheid in verandering” en “Psychologie voor managers”.

Reiki (Master)

Deep Democracy level 1 t/m 3

Thèta certificaten:

  • Basic DNA
  • Advanced DNA
  • Dig Deeper
  • Intuïtieve Anatomy
  • Manifesting and Abundance
  • RHYTHM to a Perfect Weight
  • Disease and Disorder
  • Me and my Inner Cirkel
  • World Relations
  • Game of Life

HBO Medische- en Psychosociale Basis Kennis

HBO Registeropleiding tot E.E.N Therapeut

Uitgebreide EHBO en Eerste hulp aan Baby’s en kinderen

EFT behandelaar

NLP Practioner 

Huidige en toekomstige opleidingen:

In september 2021 zal ik de opleiding tot Effortless Coach gaan volgen. Deze opleiding is geaccrediteerd bij de NOBCO. Dit is de Beroepsorganisatie voor gecertificeerde coaches.

Uiteraard blijf ik mijzelf ontwikkelen en hou ik mij goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebieden. Ik zal met liefde zorgdragen dat mijn kennis up to date is.

Al deze opleidingen geven mij de gelegenheid om de diverse behandelmethoden en therapievormen te verbinden, waardoor de cliënt een divers, maar op alle gebieden een complete ondersteuning kan krijgen.

Voor meer informatie over mijn werkervaring verwijs ik je naar mijn Linkedin account:

Linkedin