Uitdagingen binnen relaties

Als je je eenzaam voelt en/of onbegrepen binnen je liefdesrelatie of je hebt binnen je gezin of familie een fikse ruzie, dan is het met elkaar ontdekken welke gedachten en overtuigingen hiervoor gezorgd hebben, een eerste stap naar wederzijds begrip en acceptatie. Ook als de medeverantwoordelijke (nog) niet zo ver is om de oorzaken te bespreken, kun je toch al een verandering teweegbrengen door zelf je eigen overtuigingen te onderzoeken en te veranderen. Door het veranderen van jouw overtuigingen verandert de energie rondom het onderwerp en zo wordt de situatie ook anders.

Heb je bijvoorbeeld:

  1. Liefdesrelaties die stroef verlopen of telkens misgaan door elkaar niet begrijpen of niet kunnen uiten wat je graag wilt uiten?
  2. Familieruzies die lastig zijn op te lossen omdat de aandacht steeds gelegd wordt op wat niet goed gaat? Overtuigingen hebben hoe het zou moeten en elkaar niet vinden in de verschillen?
  3. In je werk steeds terugkerende situaties waar je in vast komt te zitten of waarin je je ondergewaardeerd voelt?
  4. Enz.

Je (ver)oordeelt jezelf en de ander: het gaat ons nooit lukken en wij blijven altijd wie we zijn, ik wil wel maar hij/zij niet. Helaas is het zo dat wat je denkt waar is en je altijd gelijk krijgt. Dit omdat je met je hele houding en gedrag gelooft wat je denkt en je er ook naar gaat handelen. Daarnaast gaat je brein ook nieuwe verbindingen aanleggen die deze gevoelens en gedachten gaan ondersteunen. Dit geldt voor belemmerende en niet helpende gedachten over degene met wie je het probleem hebt of over het probleem zelf en deze gedachten en gevoelens bevestigen continu wat je gelooft en ervaart. Het positieve en het mooie is dat jouw veranderende en positieve gedachten en overtuigingen óók zorgen voor nieuwe verbindingen in je brein en dat deze nieuwe verbindingen dus de helpende gedachten gaan ondersteunen en dat je daar dus continu in bevestigd wordt!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wil je relaties waarin jij jezelf kunt zijn, maar waarin ook de ander ten volle zichzelf kan zijn en jullie beiden jezelf en elkaar kunnen waarderen?

Maak dan een kennismakingsafspraak om te zien of je/jullie met mij deze ontdekkingstocht wilt aangaan.

Het werken aan jouw/jullie relatie wordt door mij begeleid door getuige te zijn van de processen waar je/jullie zelf (bewust of onbewust) aan toe bent/zijn en transformeren wilt.

Wil je een afspraak maken? Ja, dat wil ik!