Ondersteuning op leidinggevend gebied

Wanneer je binnen je leidinggevende functie met enige regelmaat denkt dat het werk, de vraagstukken of de medewerkers te veel van jou eisen. Wanneer je vaak tegenwerking krijgt of op weerstand stuit en je daarvan de schuld bij jezelf gaat zoeken én vindt. Wanneer je merkt dat je ’s nachts aan het werk denkt, lastig in slaap komt, moe wakker wordt en met lood in je schoenen naar je werk gaat, dan is het van belang je gedachten en overtuigingen t.a.v. van jezelf binnen het werk te onderzoeken. Dit onderzoek van jouw gedachten en overtuigingen helpen jou te zien waar mogelijke gedachtenveranderingen nodig zijn en deze te transformeren naar gedachten en overtuigingen die jou helpen om zonder moeite je volle potentieel te benutten.

Mijn levens- en werkervaring, opleidingen, aanvullende (management) trainingen en daarnaast de energetische ontwikkeling en opleidingen zorgen voor een uniek palet aan mogelijkheden om jou te helpen je gedachten krachtig te benutten en blij en gelukkig te worden in alle facetten van je leven.

Ik begeleid jou door getuige te zijn van de processen waar je zelf (bewust of onbewust) aan toe bent en transformeren wilt.

Wil je een afspraak maken? Ja, dat wil ik!