Informatie over de praktijk

Iedereen is welkom bij KrachtGedacht, elk kind en elke volwassene die graag gezond van lichaam en geest wil zijn, beperkingen wil doorbreken en open staat voor zijn eigen potentieel.

De rookvrije, professionele, schone en verwelkomende ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en heeft geen wachtkamer. De begeleidingstijd wordt dan ook ruim ingepland om de cliënten gelegenheid te geven rustig de behandeling af te sluiten en hun spullen te verzamelen.

Doordat de praktijk zich op de eerste verdieping bevindt, wordt de begeleiding ook op locatie aangeboden tegen een realistische reisvergoeding. De overige vergoedingen blijven hetzelfde.
Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om op afstand met elkaar te werken via foto’s, zoom of Skype.

De praktijk bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor wandel coachsessies.

Omdat kwaliteit en gedegenheid uiterst belangrijk zijn, is de praktijk aangesloten bij de beroepsverenigingen CAT en MET en de overkoepelende organisatie RBCZ. U kunt eventuele klachten melden bij het SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidzorg) of bij het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten).
Daarnaast zijn alle E.E.N.-therapeuten onderworpen aan het tuchtrecht zoals dat wordt gehanteerd door het TCZ-tuchtcollege.
De praktijk werkt met de prestatiecodes 24513 (Lichaamsgerichte psychotherapie) en 24005 (Natuurgeneeskunde). Zie hiervoor ook de informatie via deze link: https://catvergoedbaar.nl.
Uiteraard wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)  en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) wetgeving opgevolgd.
De dossiers en backups worden zeer zorgvuldig en beveiligd opgeborgen en de bewaartermijnen van 7 jaar voor facturen en 20 jaar voor clientendossiers zijn gewaarborgd.
Daarnaast voldoet de praktijk aan alle veiligheidsvoorschriften, er zijn brandmelders en blusapparaten en er is een vluchtweg. Uw veiligheid staat voorop!

De logos van de genoemde instituten (met de mogelijkheid om door te klikken) bevinden zich onderaan elke pagina. Op deze wijze kunt u zich inlezen in de eisen die aan de therapeut gesteld worden en kunt u ervaren op welke wijze de complementaire geneeswijzen zorg heeft voor uw welzijn.

Daarnaast ben ik zelf erg gericht op ontwikkeling en zal ik, naast de verplichte bijscholingen en intervisiebijeenkomsten, elk jaar aanvullende opleidingen of trainingen volgen,

Een groot aantal behandelingen kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden door uw (aanvullende) zorgverzekering. Het is wenselijk dat u zelf informeert of u hiervoor in aanmerking komt of maak gebruik van deze link: https://catvergoedbaar.nl.

Solitaire Reikibehandelingen, EFT, wandel coaching en kaartlezen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Facturen dienen direct na behandeling te worden voldaan. Dit is mogelijk via Tikkie of directe overschrijving via uw bank app.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting en om getuige te mogen zijn van jouw helingsproces!

Graag tot snel!
Yvonne