Informatie over de praktijk

Iedereen is welkom bij KrachtGedacht, elk kind en elke volwassene die graag gezond van lichaam en geest wil zijn, beperkingen wil doorbreken en open staat voor zijn eigen potentieel.

De rookvrije, professionele, schone en verwelkomende ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en heeft geen wachtkamer. De begeleidingstijd wordt dan ook ruim ingepland om de cliënten gelegenheid te geven rustig de behandeling af te sluiten en hun spullen te verzamelen.

Doordat de praktijk zich op de eerste verdieping bevindt, wordt de begeleiding ook op locatie aangeboden tegen een realistische reisvergoeding. De overige vergoedingen blijven hetzelfde.
Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om op afstand met elkaar te werken via foto’s, zoom of Skype.

De praktijk bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor wandel coachsessies.

Omdat kwaliteit en gedegenheid uiterst belangrijk zijn, is de praktijk aangesloten bij een beroepsvereniging met een eigen klachtenorganisatie: Beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT).

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl . Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

2.  Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de overkoepelende organisatie RBCZ

De praktijk werkt met de prestatiecodes 24513 (Lichaamsgerichte psychotherapie) en 24005 (Natuurgeneeskunde). Zie hiervoor ook de informatie via deze link: http://www.catvergoedbaar.nl

Uiteraard wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  en de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wetgeving opgevolgd.
De dossiers en back-ups worden zeer zorgvuldig en beveiligd opgeborgen en de bewaartermijnen van 7 jaar voor facturen en 20 jaar voor cliëntendossiers zijn gewaarborgd.
Daarnaast voldoet de praktijk aan alle veiligheidsvoorschriften, er zijn brandmelders en blusapparaten en er is een vluchtweg. Uw veiligheid staat voorop!

Het logo van de beroepsvereniging (met de mogelijkheid om door te klikken) bevindt zich onderaan elke pagina. Op deze wijze kunt u zich inlezen in de eisen die aan de therapeut gesteld worden en kunt u ervaren op welke wijze de complementaire geneeswijzen zorg heeft voor uw welzijn.

Daarnaast ben ik zelf erg gericht op ontwikkeling en zal ik, naast de verplichte bijscholingen en intervisiebijeenkomsten, elk jaar aanvullende opleidingen of trainingen volgen,

De E.E.N behandelingen kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden door uw (aanvullende) zorgverzekering. Het is wenselijk dat u zelf informeert of u hiervoor in aanmerking komt.

EEN Behandelingen zijn BTW vrij. Overige behandelingen zoals Reikibehandelingen, EFT, wandel coaching en kaartlezen komen niet voor vergoeding in aanmerking en zijn BTW plichtig.

Facturen dienen direct na behandeling te worden voldaan. Dit is mogelijk via Tikkie, cash of directe overschrijving via uw bank app.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting en om getuige te mogen zijn van jouw helingsproces!

Graag tot snel!
Yvonne