Begeleiding bij het verwerken van trauma en verlies

 

Het leven geeft mogelijkheden tot ervaringen en soms kunnen deze ervaringen diepe littekens achterlaten en blijvend pijn doen. Het is zelfs mogelijk dat vergeten gevoelens en emoties door een klein vergelijkbaar voorval, waarbij de reactie een voor dat moment een buitenproportionele en onbegrijpelijke heftigheid heeft, een diepere verwonding zichtbaar maakt. De tijd lijkt dan gekomen om deze diepere verwonding de erkenning te geven die het destijds, door verdriet, boosheid of teleurstelling, niet heeft gekregen. Gedissocieerd teruggaan naar het ontstaan van deze kwetsing kan dan inzicht, verheldering en verlichting bieden. Door het bewust worden van hetgeen jou is overkomen of de gevolgen van de keuzes die je hebt gemaakt, zorgt voor de erkenning en vandaar uit kan acceptatie, vergeving en heling ontstaan. De lichttherapie (regressie) en de behandeling van het systemisch geheel, helpen jou om beter om te gaan met trauma en verlies. De energetische middelen kunnen de barrières die er mogelijk zijn verzachten, zodat je vanuit een afstand deze trauma’s kan verwerken.

De lichttherapie (regressie) kan helpen om erachter te komen wat jij in je leven hebt meegemaakt en mogelijk verdrongen hebt, maar wat op een onbewust niveau jou nog steeds beperkt. Ook kan het helpen bij de bewust worden en inzicht krijgen in je relatie met je (overleden) ouders of (overleden) broers of zussen. Het is mogelijk dat je nog heel veel vragen had voor je vader of moeder of dat je zelf te weinig hebt gezegd wat gezegd had moeten worden en dat nu toch nog graag wil zeggen. In het kwantumveld van energie zijn deze antwoorden alsnog te krijgen door de afstemming die tijdens deze begeleiding ontstaat.

Elk verlies of trauma zou op deze wijze verwerkt en geaccepteerd kunnen worden, of dit nu een definitief afscheid is door het heengaan van geliefden of van een niet goed lopende liefdesrelatie of een onverwacht einde daarvan door ontrouw of eenzijdige beëindiging. Ook het verlies van een geliefd huisdier, baan, huis of van vrienden kan op deze wijze een liefdevolle plek krijgen.
Als je geen idee hebt hoe nu verder kun je, met begeleiding specifiek voor jouw persoonlijke situatie, bewust worden van hetgeen op dat moment gezien wil worden en jij jouzelf op jouw tijd en wijze gaan helen.

Wil je een afspraak maken? Ja, dat wil ik!