Tarotkaarten lezen en geboorte numerologie

Tarotkaarten lezen

Voor velen klinkt het lezen van Tarotkaarten als iets zweverigs. Als een soort van waarzeggerij, een attractie op de kermis waarbij de toekomst wordt voorspeld. Tarot kaartlezen is niet echt concreets of iets tastbaars, maar wat is het dan wel?

Tarotkaarten zijn symboolkaarten die je inzicht en richting kunnen geven in het dagelijks leven, over zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld je liefdesleven of je relaties, je werk, je maatschappelijke positie, je omgang met vrienden/kennissen maar ook over je bewustzijn en je eigen (spirituele) ontwikkeling. Daarnaast geeft het je meer duidelijkheid in de consequenties van bepaalde stappen die je in je leven genomen hebt of nog van plan bent te nemen en situaties die daaruit kunnen of zijn ontstaan.

De Tarotkaarten hebben geen simpele éénduidige betekenis. De kaarten zelf maar ook de posities waar ze in de kaartlegging liggen hangen nauw samen met elkaar. Hierdoor kunnen de kaarten op verschillende wijzen geïnterpreteerd en uitgelegd worden en dat is geheel afhankelijk van de energie waar je op dat moment in zit en dus meebrengt.

Het is geenszins de bedoeling dat je jouw leven laat leiden door wat de Tarotkaarten aangeven. Ze vertellen jou namelijk niet wat jij moet doen of moet laten. Het is een moment opname van de energie die op dat moment bij jou is. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en dus zelf verantwoordelijk voor je eigen toekomst door de keuzes die jij in je leven maakt en de acties en stappen die daaruit volgen. Ze kunnen je wel helpen om duidelijkheid te krijgen in jouw ontwikkel- en keuzepunten. De uiteindelijke keus is ten alle tijden aan jou.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de Tarot jou te vertellen heeft? Maak dan snel een afspraak.

Een Tarotkaarten legging kan op zichzelf staan en separaat worden geboekt. Daarnaast kan een Tarotkaartenlegging ingezet worden als aanvulling op een andere behandeling of begeleiding. De Tarot leent zich ook uitstekend om gecombineerd te worden met Numerologie.

Het kaartlezen wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en de kosten hiervoor dienen direct na de kaartlezing te worden voldaan.

Wil je een afspraak maken? Ja, dat wil ik!

Geboorte numerologie

Numerologie kan gezien worden als de goddelijke blauwdruk waarmee je op deze wereld kwam. De getallen van de numerologie kan je zien als symbolen waaruit je kunt achterhalen met welk doel jij naar de aarde bent gekomen en welk levensdoel en welke levenslessen jij gekozen hebt om door te leven of uit te werken. Met de numerologie kijk je als het ware of je vanuit je ziele-opdracht leeft en werkt en of je het levenspad volgt wat bij jou past.

De geboortegetallen zijn aan jou gekoppeld en geven inzicht jouw leven, ze zijn dus niet toevallig “gekozen” maar maken onderdeel uit van jouw levensloop.

Net als bij de Tarot kaartlezingen geeft de numerologie jou inzicht in verschillende aspecten van jouw levenspad. Numerologie geeft antwoorden op veel levensvragen en kan helpen om het maximale uit je leven te halen.

Voor de Tarot en voor de numerologie geldt dat deze methoden richtlijnen en inzichten geven en dat jij altijd de vrije wil en de vrije keus hebt om deze wel of niet te aanvaarden.

De geboortenumerologie is onderdeel van de E.E.N. Therapie, maar kan samen met de Tarot kaartlezing worden afgenomen. De combinatie met de Tarot kaartlezing wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil je een afspraak maken? Ja, dat wil ik!